Bent u op zoek naar een elektrische garagepoort? Dan bent u bij De garagepoort Expert aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van de garagepoort die het beste bij u past. Van elektrische sectionale garagepoorten tot elektrische zijlooppoorten of rolpoorten, bij ons vindt u een breed aanbod aan verschillende elektrische poorten voor uw garage. U kunt de elektrische garagepoorten op afstand bedienen waardoor u binnen een druk op de knop u garage uit of in kunt rijden. Dit is niet alleen erg praktisch maar ook erg stijlvol. De uitstraling van uw huis wordt namelijk ook een stuk aangenamer wanneer er een nieuwe elektrische garagepoort is geplaatst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw garage? Neem gerust contact met ons op!

De voordelen van een elektrische garagepoort

Het aanschaffen van een elektrische garagepoort brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat het zorgt voor een stijlvolle en strakke uitstraling aan uw woon of werkomgeving, is het ook erg praktisch. Met een druk op de knop, wordt de garagepoort automatisch geopend of gesloten, zo kunt u dus lekker in de auto blijven zitten en hoeft u geen moeite meer te doen om de garagepoort handmatig te openen. Zeker hier in Nederland waar het weer regelmatig regent is dit een groot voordeel. U hoeft uw auto pas uit te stappen als u weer veilig en droog binnen staat. Dit draagt bij aan extra comfort bij het thuiskomen. Zeker als u slecht ter been bent is het hebben van een elektrische garagepoort ideaal.

Verder worden de garagepoorten die De Garagepoort Expert levert geheel naar wens en op maat bij u thuis afgeleverd. Het is daarnaast mogelijk om hem door ons te laten monteren wanneer u hier zelf niet de kennis of de kunde voor heeft. Wij helpen u graag! Ook zijn alle garagepoorten die wij leveren optimaal veilig, zorgen voor ruimtebesparing en hebben voldoende doorrijruimte. Wilt u meer weten over alle voordelen van onze elektrische garagepoorten, wij geven u graag deskundig advies.

Soorten elektrische garagepoorten

Bij De Garagepoort Expert werken we met drie soorten elektrische garagepoorten en 4 verschillende merken elektrische garagepoorten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende poorten die wij voor u kunnen monteren.

Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten zijn wel een van de meest gebruikte modellen van alle garagepoorten. Dit type garagepoort is opgebouwd uit horizontale lamellen of ook wel panelen genoemd. Binnen dit model zijn er weer heel veel variaties mogelijk, zo zijn er verschillende keuzes in profilering, afmetingen en kleuren. Het grootste voordeel aan dit soort garagepoorten is dat ze overal passen, ze zijn op de millimeter nauwkeurig samen te stellen. Ook zijn elektrische sectionaal garagepoorten een van de meest veilige garagepoorten die er bestaan. Bij De Garagepoort Expert werken we met twee merken sectionale garagepoorten namelijk, Berger en Crawford g60. Beiden merken staan bekend om de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Zijlooppoorten

Het grootste verschil met de sectionale garagepoorten is dat de zijlooppoorten verticaal open en dicht gaan. Dit betekent dus dat de poort wanneer hij open gaat niet tegen het dak wordt geopend maar tegen een van de zijmuren. Wij werken met zijlooppoorten van Alulux Vertico, deze garagepoorten worden standaard elektrisch aangedreven en zijn zeer geschikt voor garages met weinig bovenruimte of inbouwruimte.

Rolpoorten

Het voordeel van rolpoorten is dat er erg weinig inbouwruimte voor nodig is omdat hij zichzelf oprolt bij het openen van de garagepoort. Ook het type rolpoort wat wij leveren, Alulux Resident wordt standaard elektrisch geleverd en beschikt over een erg goede isolatie.

Bereken uw prijs online

Wilt u meer weten over alle soorten, maten, kleuren en types garagepoorten die wij leveren en monteren? Wij helpen u graag bij het vinden van de garagepoort die het beste bij u past. Neem contact met ons op of bereken uw prijs online aan de hand van de onderstaande button en vraag een offerte aan!

Kies uw nieuwe garagepoort