Hapert de poort van de garage? Wil deze niet goed meer sluiten? Dan is hij nodig aan vervanging toe. Bij de garagepoort Expert kunt u terecht voor het kopen van een garagepoort. Wij hebben een zeer divers aanbod, maken de poorten speciaal op maat voor u en komen hem vakkundig bij u installeren.

De poort voor uw garage

Bij De Garagepoort Expert heeft u de keuze uit maar liefst vijf verschillende soorten poorten. Wij leveren onder andere sectionaalpoorten. Deze garagepoorten hebben een mooie uitstraling dankzij de panelen waaruit ze bestaan en ze beschikken over goed isolerende eigenschappen.

Garagepoort kopen?

Wanneer u een garagepoort via ons wilt aanschaffen kunt u dit eenvoudig doen via onze website. Via onze unieke prijscalculator kunt u een gratis offerte opvragen voor uw garagepoort. U kunt hier alle specificaties voor uw poort invullen zodat er een prijs kan worden berekend. Wij vragen u de breedte en de hoogte van uw garagepoortgat.

Daarnaast kunt u een bladmotief voor uw poort selecteren en de gewenste RAL kleur kiezen. U kiest vervolgens of u een poort wilt die elektrisch of met de hand bediend gaat worden en of de vergrendeling bestaat uit een schuifgrendel of cilinderslot. Met al deze specificaties gaan wij voor u aan de slag voor het opstellen van een offerte om vervolgens, na uw goedkeuring, de garagepoort te fabriceren en te monteren!

Een garagepoort op maat

Monteren van de garagepoort

Wij komen de poort bij u aan huis leveren. U kunt ervoor kiezen of u de poort zelf gaat installeren of dat u deze wilt laten monteren door ons montageteam. Wij hebben een netwerk door heel België van professionele monteurs die direct bij levering uw poort installeren. Zo zijn we altijd dichtbij!

Service

Garagepoort Expert staat voor u klaar met persoonlijk advies! Wanneer u een garagepoort bij ons aanschaft kunt u ervanuit gaan dat u een poort van robuuste kwaliteit koopt. Wij hebben een ruim aanbod aan garagepoorten en daarmee zit er altijd wel iets voor u tussen. Onze werkwijze is transparant en betrouwbaar. Al onze medewerkers zijn gedreven en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Wilt u graag een garagepoort kopen bij dé Garagepoort Expert van België? Neem eenvoudig contact met ons op via de chatfunctie of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder!

Bekijk alle garagepoorten