Berger garagepoort Elektrisch bediend vanaf
€ 942,00
Berger Sectionaalpoort

Type poort: sectionale garagepoort

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. Met o.a. haar zeven poortbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagepoort zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Crawford g60 garagepoort Elektrisch bediend vanaf
€ 1.644,00
Crawford g60

Type poort: sectionale garagepoort

Gevestigde naam en garantie voor erg hoge kwaliteit, mooi design en goede afwerking. De Crawford g60 behoort tot het topsegment van de markt, en is een elegante, slim ontworpen sectionale garagepoort voor de moderne huiseigenaar.

Alulux Vertico zijlooppoort Elektrisch bediend vanaf
€ 2.252,00
Alulux Vertico

Type poort: zijlooppoort

Een eigenzinnige oplossing, een garagepoort die zijwaarts opent en sluit. Hoewel de lamellen geen buitengewone isolatie bieden, zijn de materialen wel van hoge kwaliteit. Al met al is Vertico een poort met karakter waar u trots op kunt zijn.

Alulux Resident rolpoort Elektrisch bediend vanaf
€ 1.716,00
Alulux Resident

Type poort: rolpoort

Het Duitse Alulux biedt met de Resident een rolpoort met klasse. De gekozen materialen en het oprolmechanisme zorgen voor duurzaamheid, de dikke lamellen voor isolatie, en de standaard bijgeleverde aandrijving voor gebruiksgemak.

Finish Roll-A-Door rolpoort Handbediend vanaf
€ 680,00
Finish Roll-A-Door

Type poort: rolpoort

Op het gebied van design en isolatie wat minder, maar voor bepaalde huiseigenaren de ideale oplossing. Een degelijke rolpoort die tegen een stootje kan, betrouwbaar en geschikt voor de allerkleinste garages. Bovendien is dit onze goedkoopste lijn.