Berger garagepoort Elektrisch bediend vanaf
€ 995,00
Berger High-Line

Type poort: sectionale garagepoort

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. Met o.a. haar tien deurbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagepoort zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Berger garagepoort Looppoort met lage drempel vanaf
€ 1689,00
Berger High-Line met loopdeur

Type poort: sectionale garagepoort

Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven, en zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar. De loopdeur wordt standaard uitgevoerd met beslag, slot en dranger.Met o.a. haar tien deurbladmotieven en vier elektrische accessoires is de Berger garagedeur met loopdeur zeer compleet, en bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Berger garagepoort Openslaande poorten vanaf
€ 1499,00
Berger Luxe-Line openslaande poorten

Type poort: openslaande garagepoort

De Luxe-Line-Twin openslaande garagepoorten zijn de perfecte openslaande garagepoorten met de uitstraling van een traditionele openslaande garagepoort, zonder de nadelen. Iedere Luxe-Line-Twin garagepoort wordt speciaal op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line-Twin openslaande garagepoort is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line-Twin garagepoort tochtdicht. U kunt zelf kiezen aan welke kant u het loopdeurdeel wilt hebben.

Crawford g60 garagepoort Elektrisch bediend vanaf
€ 1.744,00
Crawford g60

Type poort: sectionale garagepoort

Gevestigde naam en garantie voor erg hoge kwaliteit, mooi design en goede afwerking. De Crawford g60 behoort tot het topsegment van de markt, en is een elegante, slim ontworpen sectionale garagepoort voor de moderne huiseigenaar.