Een looppoort garage

Een looppoort garage is erg handig wanneer u de garage gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld fietsen of gereedschap. U zit er waarschijnlijk niet op te wachten om constant de gehele garagepoort te openen om erin- of uit te lopen. Een looppoort is hierbij de ideale oplossing! Wil je meer weten over de verschillende looppoorten van DeGaragepoortExpert.nl? Lees dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van een looppoort garage?

Een looppoort garage maakt de garage extra gebruiksvriendelijk. U hoeft de garagepoort namelijk niet telkens geheel te openen om de garage in- of uit te lopen. De looppoort bestaat uit hetzelfde isolerende materiaal als dat van de garagepoort. Hierdoor blijft de temperatuur bewaard en ondervindt u ook geen geluidshinder. Daarnaast wordt de poort volledig geïntegreerd in de garagepoort. Deze wordt dan ook uitgerust met hetzelfde bladmotief en dezelfde kleur.

De prijs van een looppoort garage

Wilt u weten wat de kosten zijn van een looppoort garage? Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. Ga hierbij uit de van de gewenste afmetingen en uw overige wensen en voorkeuren. Geef vervolgens bij de opmerkingen duidelijk aan dat u graag een looppoort in de nieuwe garage zou willen. Wij creëren dan een offerte op maat. Wist u dat u deze al binnen 2 werkdagen per mail kunt ontvangen?

Garages

Naast onze looppoort garages hebben wij nog veel meer garagepoorten. Heeft u bijvoorbeeld liever een openslaande garagepoort? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Daarnaast hebben we ook de bekende overheadpoorten en industriepoorten. Wij maken alle poorten geheel op maat en afgestemd naar wens.

Wilt u graag een kijkje nemen naar onze verschillende garagepoorten? Bekijk alle garagepoorten op onze website.

Interesse in een looppoort garage?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een looppoort garage of heeft u vragen over onze looppoort garages of een van onze andere garagepoorten? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

  • Kan ik zelf de maten van mijn garagepoort opnemen?
    Het zgn. inmeten van een poort vereist enige nauwkeurigheid, maar is over het algemeen betrekkelijk eenvoudig. Wij van de Garagepoort Expert vertrouwen op uw inzicht. Voor inbouwtekeningen van de Berger garagepoort, zie de documentatie.
  • Komt de Garagepoort Expert de maten van mijn garagepoort opnemen? Aangezien het inmeten van een poort vrij eenvoudig is, kunt u in principe gerust uitgaan van de door u opgenomen maten. Dat doen wij ook. Bent u echter niet zeker van uw zaak, en wilt u dat een specialist langskomt dan is dit mogelijk.

Komt u er niet uit? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag verder. Wilt u de offerte aanvragen voor een garage? Klik hier voor het formulier.

Vraag hier een offerte aan