Garagepoort prijs

Een nieuwe poort nodig voor uw garage? Om uw spullen en vervoersmiddelen goede bescherming te bieden is het belangrijk uw garage te voorzien van een sterke poort. De Garagepoort Expert biedt verschillende garagepoorten aan voor een voordelige prijs!

Poorten van Garagepoort Expert

Onze poorten zijn gemaakt met materialen van enkel de beste kwaliteit. Wij maken de poorten speciaal voor u op maat zodat deze altijd perfect past! Wij leveren maar liefst vijf verschillende soorten poorten als rolpoorten, sectionaalpoorten en zijlooppoorten aan die voorzien zijn van goede isolerende eigenschappen. Wanneer u een garagepoort bij ons aanschaft doet u een duurzame investering.

De prijs van een garagepoort

Bij Garagepoort Expert kunt u uit 3 verschillende soorten merken kiezen. Wij leveren poorten van Berger, Crawford en Alulux.

De poort Berger High-Line kunt u al vanaf €995,00 kopen. Een Berger High-Line met looppoort is vanaf €1.795,00 beschikbaar. De Berger Luxe-Line kost €1.602,00 en is geschikt voor residentiële en industriële toepassingen. Bij alle Berger poorten heeft u de optie deze elektrisch of met de hand te bedienen. Daarnaast kunt u de poorten voorzien van verschillende motieven en kleuren. Ook is het mogelijk de drempel, de panelen en de manier van openen (rolpoort of openslaande poort) te selecteren.

Een Crawford garagepoort is een moderne poort die u vanaf €1.644,00 kunt laten monteren. De poort is daarnaast ook nog eens elektrisch te bedienen. Met behulp van uw smartphone kunt u hem openen en sluiten, zodat u meteen uw voertuig binnen kunt rijden.

De Alulux Vertico is beschikbaar voor €2.250,00. Hij opent dus zijwaarts en is gemaakt van lamellen die beschikbaar zijn in verschillende motieven en kleuren. De rolpoort van Alulux is te koop vanaf €1.716,00. De dikke lamellen van deze poort biedt goede isolatie en is daarmee extra duurzaam.

Bereken de prijs zelf

Met behulp van onze prijscalculator kunt u een gemakkelijk en snel een gratis offerte aanvragen. U krijgt dan een overzicht van de kosten voor uw poort. U kunt via de calculator aangeven welk motief, kleur en soort garagepoort u zou willen aanschaffen. Aan de hand van uw keuzes berekenen wij een prijs voor u. Gaat u akkoord? Dan gaan wij meteen voor u aan de slag en leveren we de garagepoort gratis bij u aan huis!

Vraag hier een offerte aan