Gebruikt u uw garage ook voor opslag van uw fietsen en containers? Moet u daarbij steeds de gehele garagepoort openen om in- en uit te lopen? Een loopdeur kan hierbij de ultieme oplossing zijn! De Garagepoort Expert heeft verschillende garagepoorten met loopdeuren beschikbaar voor u.

Voordelen van een garagepoort met loopdeur

Een loopdeur in uw garagepoort bevordert de gebruiksvriendelijkheid van de poort. U kunt gemakkelijk in en uit uw garage lopen, zonder de gehele garagepoort te hoeven openen. Dit accessoire voor uw garagepoort wordt dan ook veel gekozen. Dankzij de lage drempel van de loopdeur is het mogelijk om makkelijk met bijvoorbeeld een fiets of brommer naar binnen te gaan.

De deur wordt volledig geÔntegreerd in de garagepoort, en wordt dus uitgerust met dezelfde kleur en hetzelfde bladmotief. Ook bestaat de loopdeur uit hetzelfde isolerende materiaal als de garagepoort zodat temperatuur bewaard blijft en u geen geluidshinder ondervindt.

Kopen van een garagepoort met loopdeur

Met behulp van onze unieke prijscalculator kunt u een gratis offerte bij ons opvragen. Met deze tool vult u eenvoudig alle gegevens in die wij nodig hebben voor het berekenen van uw prijs. U geeft aan wat de afmetingen van de poort zijn, welke kleur u wilt, welk bladmotief u wilt, of u een hand- of elektrische bediening wilt en of u een schuifgrendel of cilinderslot wilt.

Dankzij ons ruime aanbod hebben we gegarandeerd de poort die u zoekt! Wij berekenen vervolgens de prijs voor u en na uw goedkeuring gaan we direct voor u aan de slag met het fabriceren van uw deur. Alle poorten maken we speciaal op maat voor u.

Info loopdeur (Adobe PDF, 650 kB)

Een garagepoort op maat

Service van de Garagepoort Expert

Nadat wij de deur voor u op maat hebben gemaakt, komen we deze bij u aan huis leveren. Ook kunnen we de deur bij u komen monteren. De montage wordt uitgevoerd door ons montageteam. Onze professionele monteurs maken deel uit van een breed netwerk verspreid over heel BelgiŽ. Zo zijn we altijd bij u in de buurt.

Daarnaast geven we u graag advies over het gebruik van uw poort en helpen we u bij het onderhouden van de garagepoort. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en willen op een transparante manier met u communiceren. Wij houden u op de hoogte, werken op een betrouwbare en nette manier en zetten ons in voor 100% tevredenheid.

Wanneer u een garagepoort met loopdeur wilt aanschaffen bij de Garagepoort Expert van BelgiŽ kunt u eenvoudig contact met ons op via de chatfunctie. U kunt daarnaast ook gebruik maken van het contactformulier. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk verder!

Bekijk alle garagepoorten