Garagedeurexpert popup!
Deurbladmotief:

  Beschikbare poortbladmotieven

  Oppervlaktestructuur:

   Bij de Line, Style en Trend poortbladmotieven kunt u kiezen tussen een briljant- en een woodgrainstructuur. De Classic en Ellips zijn standaard voorzien van een briljantstructuur.

   Kleur buitenzijde:    De Garagepoort Expert hanteert standaard het alomgebruikte RAL kleurensysteem, maar u kunt iedere gewenste kleur opgeven, ook in andere kleurcoderingen. De standaardkleuren van de buitenzijde van een Crawford garagepoort zijn RAL 9016, RAL 9006, RAL 7016 en RAL 8014. Niet-standaard kleuren zijn mogelijk tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van de grootte van het poortoppervlak.

    Met uw muis kunt u hieronder een gewenste kleur aanklikken. We adviseren u echter een RAL-kleurenwaaier te raadplegen; de Garagepoort Expert is niet verantwoordelijk voor eventuele verschillen tussen de hieronder getoonde kleur en de bijbehorende RAL-kleur.


    Bediening:
     Politiekeurmerk Veilig Wonen?

      Standaard zijn onze producten uitgevoerd conform de Europese norm NEN-5096 (inbraakwerendheidklasse 2). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is hiervan de certificering. Hoewel er geen feitelijke veranderingen aan de garagepoort mee gepaard gaan, kan de toepassing van het keurmerk onder bepaalde omstandigheden korting op uw verzekeringspremie mogelijk maken.