Prijs:   

De Berger garagepoort is simpelweg een degelijk product, breed inzetbaar maar zonder toeters en bellen, en daarom verkrijgbaar tegen zeer concurrerende prijzen. De uitstekende combinatie aanbod en prijsstelling maakt dat de Berger sectionaalpoort veruit het populairste product in ons assortiment is. U zult misschien nog goedkopere alternatieven kunnen vinden, maar daarmee levert u ook duurzaamheid, stevigheid, ruimte voor uw specifieke wensen, garanties en algeheel serviceniveau in.

Constructiekwaliteit:   

Een gedegen constructie en sterke materialen zorgen voor stevigheid en stabiliteit. Geen gerammel bij het openen en sluiten van een Berger garagepoort. Dit geeft ook een hoge duurzaamheid, zodat uw poort jarenlang meegaat.

Gebruiksveiligheid:   

De Berger sectionaalpoort gaat niet zo ver als bijvoorbeeld de Crawford g60 in het afschermen van bewegende onderdelen, maar de basic veiligheidsvoorzieningen zijn zeker aanwezig: vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiliging, obstakeldetectie, etc. Ook met kleine kinderen is gebruiksveiligheid bij de Berger poort geen probleem.

Inbraakwerendheid:   

De Berger garagepoort voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat inhoudt dat een inbreker met standaard gereedschap er meer dan drie minuten over doet om de poort open te krijgen. Dat komt door de zwaarte van de gebruikte componenten, en de mechanische stijfheid van de constructie. Daarnaast beschikt iedere Berner aandrijving over een gepatenteerde optilbeveiliging.

Design:   

De Berger poort heeft een verfijnde uitstraling, die u geheel naar eigen wens kan aanpassen met één van vijf poortbladmotieven en met iedere mogelijke kleur. Zo past deze garagepoort letterlijk bij iedere woning en in iedere garage. De houtnerfstructuur draagt verder bij aan het smaakvolle uiterlijk.

Montagegemak:   

Expliciet ontworpen met montagegemak in gedachten, zodat ook doe-het-zelvers deze klus zonder moeite kunnen klaren. De Berger is zoveel mogelijk voorgemonteerd, waardoor geen gepuzzel meer nodig is bij de installatie ter plaatse. Zo zijn de bovenplaten voorzien van persbouten waarop het geheel geassembleerde verenpakket eenvoudig bevestigd kan worden.

Isolatie:   

Poortbladpanelen van 40 mm gevuld met polyurethaanschuim, en rubberen afdichtingen resulteren in een prima U-waarde van 1,00. Vervelende tocht en nattigheid zullen nooit een probleem zijn.

Elektrische accessoires:   

Bij de verschillende beschikbare Berner elektrische aandrijvingen komen een flink aantal handige accessoires voor een verhoogd gebruiksgemak. Niet alleen zijn ze gemakkelijk te bedienen, ze zijn ook nog eens voordelig geprijsd. Standaard zit er al één 3-kanaals handzender bij de aandrijving.

Onderhoudsbehoefte:   

Het is aan te raden twee keer per jaar uw garagepoort aan een korte inspectie te onderwerpen, waarbij u onder andere de looprollen smeert en een aantal onderdelen op slijtage controleert.