Montage door de Garagepoort Expert

Uw bestelling niet alleen aan huis geleverd, maar tevens vakkundig geïnstalleerd in uw garage? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Naast een eigen montageteam, hebben we relaties met een aantal servicepartners verspreid over België die professionele montages uitvoeren.

Garagepoorten die inclusief montage besteld zijn, worden vrijwel altijd direct bij levering gemonteerd, zodat u meteen van een werkende garagepoort kunt genieten. Soms echter wordt de levering vanuit de fabriek en de montage door twee verschillende partijen uitgevoerd. In deze gevallen ligt de poort, die geleverd wordt als compact pakket, enige tijd bij uw poortgat tot de installatie plaatsvindt. We proberen deze tijd uiteraard in overleg met u zo kort mogelijk te houden.

Montage door ons montageteam duurt gemiddeld zo'n drie tot vier uur, afhankelijk van de poortspecificatie en andere omstandigheden.

Zelf uw poort monteren

De meeste van de garagepoorten in ons assortiment zijn vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis en kunde helpt uiteraard, maar door middel van een geïllustreerde montagehandleiding proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Onze doe-het-zelf klanten melden een gemiddelde montagetijd van zo'n zeven tot acht uur.

Op de productpagina's van de merken in ons assortiment kunt u de betreffende montagehandleidingen downloaden. Voor bijvoorbeeld de Crawford handleiding, ga naar de Crawford g60 overzichtspagina en kies Downloads in het zijmenu rechts. Ook wordt de juiste montagehandleiding meegeleverd bij uw garagepoort. Volg deze instructies nauwgezet voor het beste resultaat.

Download de montagehandleiding van de Berger garagepoort

Telefonische ondersteuning tijdens openingsuren

Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aan lopen, belt u ons dan alstublieft op 0413 210989. Ook bij onduidelijkheden in de montagehandleiding kunt u uiteraard gerust bellen. Onze medewerkers zitten klaar om u vooruit te helpen.