Kan ik de Garagepoort Expert bellen?

Uiteraard! Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact bij een investering in uw huis en stellen het zeer op prijs wanneer u telefonisch contact opneemt. Zelfs buiten kantooruren (tot 19:00u) en op zaterdag (van 9:00u tot 15:00u) zijn wij bereikbaar voor iedereen – nieuwe en bestaande relaties. Het telefoonnummer is 0413 210989, of +31 413 210989 indien u vanuit België of een ander land belt.

Kan ik zelf de maten van mijn garagepoort opnemen?

Het zgn. inmeten van een poort vereist enige nauwkeurigheid, maar is over het algemeen betrekkelijk eenvoudig. Wij van de Garagepoort Expert vertrouwen op uw inzicht. Voor inbouwtekeningen van de Berger garagepoort, zie de documentatie.

Komt de Garagepoort Expert de maten van mijn garagepoort opnemen?

Aangezien het inmeten van een poort vrij eenvoudig is, kunt u in principe gerust uitgaan van de door u opgenomen maten. Dat doen wij ook. Bent u echter niet zeker van uw zaak, en wilt u dat een specialist langskomt dan is dit mogelijk. Als u bij de Garagepoort Expert een poort bestelt komen wij indien gewenst, na ontvangst van de ondertekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, de maten controleren tegen een kleine meerprijs.

Kan ik zelf mijn garagepoort monteren?

De Berger garagepoorten zijn zodanig ontworpen, dat het voor de particuliere afnemer zeer gemakkelijk wordt de poort zelf te installeren. Dit komt omdat, in tegenstelling tot de meeste andere garagepoortmerken, de producten van Berger in hoge mate zijn voorgemonteerd. U krijgt geen duizelingwekkend bouwpakket geleverd, maar een overzichtelijk pakket met een beperkt aantal componenten die aan de hand van een duidelijke, ge?llustreerde handleiding gemonteerd kunnen worden.

De andere garagepoorten in ons assortiment zijn over het algemeen vrij eenvoudig te monteren. Alleen de Alulux Vertico raden wij u af zelf te monteren.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de montage?

Er moet tenminste één persoon aanwezig zijn om het ontvangstbewijs te ondertekenen bij levering dan wel montage. Het is niet nodig om gedurende de montage te allen tijde aanwezig te zijn; het kan tenslotte enkele uren duren.