Elektrische bediening van Berger garagepoorten

U kunt bij de Garagepoort Expert kiezen tussen een handmatige en een elektrische bediening van uw garagepoort. In het laatste geval passen wij bij de Berger garagepoort een aantal aandrijvingen toe van het merk Liftmaster en Marantec die speciaal gemaakt zijn voor de elektrische bediening van onze garagepoorten. Zij leveren een reeks zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke aandrijvingen, waaronder de High-Line 8, 10 en 15.

Naast de High-Line serie hebben we ook ons huismerk Select-Line 8 en 10. Deze aandrijvingen bieden dezelfde prestaties alleen voor een lagere aanschafprijs. De uiteindelijke keuze is, naast de prijs, afhankelijk van uw poortspecificatie, met name de oppervlakte van het poortblad.

Dankzij de geïntegreerde verlichting komt u altijd een verlichte garage binnen. Na drie minuten schakelt de lamp automatisch uit. Een speciale transformator voor energiebesparing maakt dat de motor een zeer laag stroomverbruik kent – ook tijdens stand-by.

Dankzij de voorgemonteerde geleiderails zijn deze aandrijvingen binnen 90 seconden gereed voor installatie, en kunnen ze gemonteerd worden in iedere situatie. De verschuifbare bevestigingsprofielen zorgen ervoor dat bedrading of dwarsbalken nooit in de weg zitten.

In plaats van een normale ketting maken onze aandrijvingen gebruik van een hoge-kwaliteit synthetische riem. De motor werkt hierdoor geruisloos, en invetten of oliën is niet nodig.

Bediening op afstand

Standaard wordt bij elke aandrijving één 3-kanaals handzender geleverd, maar uiteraard zijn extra handzenders beschikbaar. Met de volgende accessoires kunt u uw Berger garagepoort nog comfortabeler in het gebruik maken. Al deze draadloze apparaten opereren op 868 MHz en maken voor een hoge veiligheid gebruik van een 32-bit codering.

Beveiligingen

Al onze aandrijvingen zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instellingen, in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften in de Europese norm EN 13241-1. De aandrijving stopt elke sluitbeweging zodra het een obstakel tegenkomt, waarna de poort zo'n 30 cm heropent. Deze obstakeldetectie is zelf-testend en zelf-aanpassend.

Bij het sluiten van de poort valt de geïntegreerde optilbeveiliging in de aanslag van de rail. Dit is de beste veiligheid tegen het optillen van buitenaf. Deze mechanische beveiliging functioneert op elke ogenblik, ook zonder stroom. U kunt daarom met een gerust gevoel de stekker uittrekken tijdens de vakantie.

Mocht de elektriciteit uitvallen, dan kunt u met behulp van een gemakkelijke, handbediende noodontkoppeling de aandrijving ontgrendelen. Hierna is de poort handmatig te openen.

Bestel via onze webshop uw nieuwe aandrijving en/of extra accessoires.

SELECT-LINE

Standaard worden er bij elke aandrijving twee 3-kanaals handzender geleverd en één 3-kanaals draadloze wandzender mee geleverd. Met de volgende accessoires kunt u uw Berger garagepoort nog comfortabeler in het gebruik maken. Al deze draadloze apparaten opereren op 868 MHz en maken voor een hoge veiligheid gebruik van een 32-bit codering.

Handzender Bestel hier

4-kanaals handzender

Model: Select-Line V5423

Met deze handzender, waarvan er standaard twee bij uw aandrijving geleverd worden, bedient u met één druk op de knop de Berger garagepoort op afstand.
Zonneklep zender Bestel hier

Zonneklep zender

Model: Select-Line V5422

Comfortabel vanuit de auto uw garagepoort bedienen met deze kleine zender. Vast te maken aan je zonneklep.
Codeschakelaar Bestel hier

2-kanaals codeschakelaar

Model: Select-Line V5329

Een veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

Noodontkoppeling Bestel hier

Noodontkoppeling

Model: Select-Line V5511

Indien uw garagepoort de enige toegang is tot de garage, adviseren wij, om een noodontkoppeling te plaatsen. Met deze noodontkoppeling kunt u de motor in geval van storing altijd vanaf de buitenzijde handmatig bedienen.
Select Line 8 Bestel hier

Select-Line 8 aandrijving

Model: Select-Line V5325

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 8M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select Line 10 Bestel hier

Select-Line 10 aandrijving

Model: Select-Line V5326

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 10M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select Line 12 Bestel hier

Select-Line 12 aandrijving

Model: Select-Line V5320

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 12M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select-Line motorrail 3-delig Bestel hier

Select-Line motorrail 3-delig DMH <2125 mm

Model: Select-Line V5322

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2125 mm.
Select-Line motorrail 3-delig Bestel hier

Select-Line motorrail 3-delig DMH <2250 mm

Model: Select-Line V5322

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2250 mm.
Select-Line motorrail 3-delig Bestel hier

Select-Line motorrail 3-delig DMH <3010 mm

Model: Select-Line V5319

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 3010 mm.

HIGH-LINE Liftmaster (vanaf 09-2020)

Brochure High-Line Liftmaster aandrijvingen (Adobe PDF, 2559 kB)

High-Line 8 Bestel hier

High-Line 8 aandrijving

Model: Liftmaster 8

Montagevideo:High-Line aandrijving

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een afmeting van 8M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 10 Bestel hier

High-Line 10 aandrijving

Model: Liftmaster 10

Montagevideo:High-Line aandrijving

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een afmeting van 10M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 15 Bestel hier

High-Line 15 aandrijving

Model: Liftmaster 15

Montagevideo:High-Line aandrijving

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een afmeting van 15M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 18 Bestel hier

High-Line 18 aandrijving

Model: Liftmaster 18

Montagevideo:High-Line aandrijving

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een afmeting van 18M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
Handzender Bestel hier

4-Kanaals handzender

Model: Liftmaster TX4EVF 868Mhz

Handleiding:High-Line handzender

Met deze handzender, bedient u met één druk op de knop de Berger garagepoort op afstand.
Wandzender Bestel hier

Wandzender

Model: LiftMaster 868Mhz

Handleiding:High-Line wandzender

Een 2-kanaals draadloze wandzender die binnen in de garage geplaatst kan worden.
High-Line wandzender Bestel hier

Wandzender bedraad

Model: LiftMaster 75EV

Een 1-kanaals bedrade wandzender (verlicht) die binnen in de garage geplaatst kan worden. Klik op de afbeelding voor een vergroting

Codeschakelaar € 89,00

3-kanaals codeschakelaar

Model: Liftmaster

Een veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

High-Line codeschakelaar Bestel hier

3-kanaals codeschakelaar

Model: Liftmaster Nieuw Model

Handleiding:High-Line codeschakelaar

Een veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos. Klik op de afbeelding voor een vergroting

MyQ Smart Pack Bestel hier

MyQ Smart Pack

Model: Liftmaster Smart Pack

Handleiding:MyQ Smart Pack

Met de MyQ Smart Pack (inclusief doorloopbeveiliging) kunt u met de MyQ app op uw telefoon, laptop op pc de status van uw garagepoort bekijken en/of bedienen. Klik op de afbeelding voor een vergroting

Fotocellen Bestel hier

High Line Fotocellen

Model: Liftmaster

High-Line fotocellen. Deze zijn geschikt voor alle High-Line garagepoortaandrijvingen. Met deze doorloopbeveiling stopt de garagepoort als er iets of iemand onder de garagedeur door gaat. De 2 fotocellen worden geleverd met 2 beugels om aan de rails te bevestigen samen met 2 x 10 meter kabel voor de aansluiting met de aandrijving.

Liftmaster motorrail Bestel hier

Liftmaster motorrail DMH <2150mm

Model: Liftmaster

Deze aandrijfrail is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2150mm.
Liftmaster motorrail Bestel hier

Liftmaster motorrail DMH <2650mm

Model: Liftmaster

Deze aandrijfrail is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2650mm.

HIGH-LINE MARANTEC

Mini handzender Bestel hier

2-kanaals handzender

Model: Marantec Digital 572

Deze handzender past goed in een handtas of een broekzak. Tevens kan deze handzender aan de zonneklep van uw auto worden vastgeklemd.
Handzender € 53,00

4-Kanaals handzender

Model: Marantec Digital 564

Met deze handzender, bedient u met één druk op de knop de Berger garagepoort op afstand.
Wandzender Bestel hier

Wandzender

Model: Marantec Digital 644

Een modulaire, draadloze wandzender die binnen in de garage geplaatst kan worden.

Noodontkoppeling Bestel hier

Noodontkoppeling

Model: High-Line V5511

Indien uw garagepoort de enige toegang is tot de garage, adviseren wij, om een noodontkoppeling te plaatsen. Met deze noodontkoppeling kunt u de motor in geval van storing altijd vanaf de buitenzijde handmatig bedienen.
Codeschakelaar Bestel hier

2-kanaals codeschakelaar

Model: Marantec Digital 526

Een veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

High-Line 8 Bestel hier

High-Line 8 aandrijving

Model: Marantec Comfort 260

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een afmeting van 8M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving één 4-kanaals handzender geleverd.
High-Line 10 Bestel hier

High-Line 10 aandrijving

Model: Marantec Comfort 360

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 10M2 .

Standaard worden er bij deze aandrijving één 2-kanaals handzender en één 4-kanaals handzender geleverd.
High-Line 15 Bestel hier

High-Line 15 aandrijving

Model: Marantec Comfort 370

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 15M2 .

Standaard worden er bij deze aandrijving één 2-kanaals handzender en één 4-kanaals handzender geleverd.
High-Line 18 Bestel hier

High-Line 18 aandrijving

Model: Marantec Comfort 380

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagepoort openen en sluiten tot een oppervlakte van 18M2 .

Standaard worden er bij deze aandrijving één 2-kanaals handzender en één 4-kanaals handzender geleverd.
Marantec motorrail 2-delig Bestel hier

Marantec motorrail 2-delig DMH <2125 mm

Model: Marantec SZ11SL

Deze 2-delige aandrijfrails is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2125 mm.
Marantec motorrail 2-delig Bestel hier

Marantec motorrail 2-delig DMH <2375 mm

Model: Marantec SZ12SL

Deze 2-delige aandrijfrails is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 2375 mm.
Marantec motorrail 2-delig Bestel hier

Marantec motorrail 2-delig DMH <3255 mm

Model: Marantec SZ13SL

Deze 2-delige aandrijfrails is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagepoorthoogte van 3255 mm.

Flyer High-Line MARANTEC aandrijvingen (Adobe PDF, 1050 kB)

Berner producten

Omdat DeGaragepoortExpert in het verleden ook aandrijvingen gebruikt heeft van Berner bieden we hier ook nog de aandrijvingen en handzenders van aan. Zij bieden betrouwbare en gebruiksvriendelijke aandrijvingen aan, waaronder de GA203 en GA403.
Handzender Bestel hier

2-kanaals handzender

Model: Berner BDS120

Met één druk op de knop opent en sluit u uw Berger garagepoort op afstand, met deze eenvoudige handzender. Handig voor aan de sleutelbos!ok
Handzender Bestel hier

4-kanaals handzender

Model: Berner BDS140

Met deze handzender, waarvan er standaard één bij uw aandrijving geleverd wordt, kunt u tot vier verschillende Berner-producten aansturen.
Wandzender

Wandzender

Model: Berner BHS421

Een modulaire, draadloze wandzender die binnen in de garage geplaatst kan worden.

Codeklavier Bestel hier

Codeklavier

Model: Berner BHS591

De meest veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

Brochure van de Berner GA-serie aandrijvingen (Adobe PDF, 935 kB)

Let op: Voor de toepassing van deze aandrijving is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,5 m midden achter de poortopening in het plafond.