Garagedeurexpert popup!
Woning ouder dan 10 jaar?

Als uw woning ouder is dan tien jaar heeft u recht op een verlaagd BTW-tarief; er wordt in dat geval 6% toegepast in plaats van 21%.

Controlemeting na opdracht?

Over het algemeen kunt u gerust vertrouwen op de afmetingen en inbouwruimtes zoals u deze gemeten en ingevoerd hebt. Bent u van mening dat in uw specifieke situatie het inmeten wat lastiger ligt, dan kunt u hier kiezen voor de optionele controlemeting. De Garagepoort Expert maakt dan, na ontvangst van de getekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, een afspraak om langs te komen en de relevante maten in uw garage opnieuw op te nemen.

Montage?

Berger garagepoorten zijn relatief eenvoudig zelf te monteren. Met de meegeleverde handleiding duurt dit gemiddeld 5 à 6 uur voor beginners. De meerderheid van onze klanten installeert zelf hun garagepoort.

U kunt ervoor kiezen de montage te laten uitvoeren door de Garagepoort Expert, of een door ons gerechtigde onderaannemer. De meerprijs hiervoor is onder andere afhankelijk van de afmetingen van de poort. Het plafond dient te zijn voorzien van een stopcontact (230 V) op ± 3,2 m van de dagopening.

Situatie:

    In geval van renovatie dient de oude garagepoort volledig verwijderd te zijn. Echter, als het een kantelpoort met plugbevestiging betreft, kunnen wij deze voor u demonteren en eventueel afvoeren.

    Demontage oude kanteldeur?
    Afvoer oude kanteldeur?