Garagedeurexpert popup!
Deurbladmotief:

  U kunt een deurbladmotief kiezen door op een van de onderstaande afbeeldingen te klikken.

  Woodgrain Plano

  Woodgrain Ligna

  Woodgrain Plancha

  Woodgrain Cassetta

  Stucco Plano

  Stucco Plancha

  Stucco Colore

  Satin Plano

  Satin Ligna

  Satin Plancha

  Satin Stylo

  Design-Line Nero

  Design-Line Antra

  Design-Line Granite

  Design-Line Quartz

  Design-Line Corten

  Kleur buitenzijde:

   De Garagepoort Expert hanteert standaard het alomgebruikte RAL kleurensysteem, maar u kunt iedere gewenste kleur opgeven, ook in andere kleurcoderingen. De standaardkleur van de buitenzijde van een Berger garagepoort is RAL 9016. Niet-standaard kleuren zijn mogelijk tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van de grootte van het poortoppervlak.

   Met uw muis kunt u hieronder een gewenste kleur aanklikken. We adviseren u echter een RAL-kleurenwaaier te raadplegen; de Garagepoort Expert is niet verantwoordelijk voor eventuele verschillen tussen de hieronder getoonde kleur en de bijbehorende RAL-kleur.


   Bediening:

    Indien u een elektrische bediening toepast, is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,5 m van de poort in het plafond. Standaard leveren wij één handzender bij uw elektrische aandrijving, maar natuurlijk kunt u er indien gewenst meer bestellen.

    Extra handzenders:
    Aantal:

     Ook zijn een aantal andere, zeer gebruiksvriendelijke accessoires beschikbaar.

     Wandzender?
     Draadloze codeklavier?

      Meer informatie over de beschikbare elektrische accessoires

      Politiekeurmerk Veilig Wonen?

       Standaard zijn onze producten uitgevoerd conform de Europese norm NEN-5096 (inbraakwerendheidklasse 2). Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is hiervan de certificering. Hoewel er geen feitelijke veranderingen aan de garagepoort mee gepaard gaan, kan de toepassing van het keurmerk onder bepaalde omstandigheden korting op uw verzekeringspremie mogelijk maken.