Crawford biedt in totaal vijf verschillende poortbladmotieven, ook wel uitvoeringen genoemd. Deze zijn hieronder beschreven. Verdere (technische) specificaties van een Crawford garagepoort zijn onafhankelijk van het gekozen poortbladmotief.

Genoemde meerprijzen zijn in procenten ten opzichte van dezelfde garagepoort in Line-uitvoering, alle andere specificaties gelijk blijvend.

Line-uitvoering Geen meerprijs

Line

Oppervlaktestructuur: diamant

Deze poort heeft een lichte horizontale belijning met diamantstructuur. Op deze manier lijkt het alsof de poort uit smalle plankjes van ± 10 cm breed bestaat, die tevens de overgang tussen de panelen camoufleren.
Classic-uitvoering Meerprijs
± 7%

Classic

Oppervlaktestructuur: diamant

Deze uitvoering heeft fraaie reliëfvlakken (zgn. cassettes) in combinatie met de diamantstructuur. Door deze verdeling krijgt de poort een klassieke uitstraling en tevens een luxueus uiterlijk.
Ellips-uitvoering Meerprijs
± 17%

Ellips

Oppervlaktestructuur: diamant

Dit is een paneel met een moderne diamantstructuur en een exclusief patroon bestaande uit elegante verticale ellipsen die symmetrisch verdeeld worden over de volledige breedte van de garagepoort.
Style-uitvoering Meerprijs
± 7%

Style

Oppervlaktestructuur: glad

De g60 Style vult de leemte tussen de tijdloze Line en Classic en de eigenzinnige Ellips. Resultaat is een elegante en strak ogende sectionale garagepoort, met een volledig glad paneel zonder profilering.
Trend-uitvoering Meerprijs
± 7%

Trend

Oppervlaktestructuur: houtnerf

Het Trend-motief bestaat uit diepe belijningen halverwege ieder paneel. Samen met de houtnerfstructuur wordt de illusie van een reeks brede planken gecreëerd. Voor liefhebbers van modern design.