Prijs:   

Het prijsniveau van de Crawford g60 ligt ontegenzeggelijk wat hoger dan dat van de meer marktconforme Berger garagepoort. Dat neemt niet weg dat hier tegenover een aantal unieke voordelen staan, zoals een maximale gebruiksveiligheid, innovatief ontwerp en optimale duurzaamheid. De Crawford g60 sectionale garagepoort is, kortom, een topper.

Constructiekwaliteit:   

De g60 is opgebouwd uit materialen? waardoor de constructie erg robuust en stabiel is.

Gebruiksveiligheid:   

Veiligheid is een speerpunt van de Crawford garagepoorten. Gesloten geleiderails en zijwanden, evenals een afgeschermde kabelleiding, zorgen voor een uitstekende bescherming voor de vingers van groot en klein. Daarnaast is er een geavanceerde sensor aanwezig in het bodemrubber die obstakels snel detecteert, en uiteraard een veerbreukbeveiliging. De g60 voldoet ruimschoots aan alle Europese veiligheidsnormen.

Inbraakwerendheid:   

Design:   

Crawford probeert altijd vooruitstrevend te zijn op het gebied van design. Waar menig fabrikant niet verder komt dan de klassieke houtnerfstructuur, heeft Crawford een diamantstructuur ontwikkeld die uw garagepoort een eigenzinnig uiterlijk geeft. Verder zijn er vijf poortbladmotieven beschikbaar, en het poortblad kan gespoten worden in iedere denkbare kleur.

Montagegemak:   

Isolatie:   

De dikte van de poortpanelen, maar liefst 42 mm, en de zorgvuldige afsluiting aan alle zijden van het poortblad resulteren in een zeer isolerende garagepoort. Zo is de g60 een betrouwbare bescherming tegen zowel kou als warmte.

Elektrische accessoires:   

Ook een elektrisch bediende Crawford g60 wordt standaard geleverd met een handzender, maar indien gewenst kunnen er meerdere handzenders op uw poort ingeleerd worden. Verder is onder andere een multifunctionele minihandzender beschikbaar om bijvoorbeeld twee garagepoorten, of meerdere elektrische apparaten mee te bedienen.

Onderhoudsbehoefte:   

Het is aan te raden twee keer per jaar uw garagepoort aan een korte inspectie te onderwerpen, waarbij u onder andere de looprollen smeert en een aantal onderdelen op slijtage controleert.